2015-08-25

And so it begins

Istun autossa matkalla lentokentälle ja lento lähtee kolmen tunnin kuluttua. Ei herranjestas, en ole vielä edes tajunnut että oon lähdössä mihinkään. Kieltämättä hiukan pelottaa ja jännittää lähteä täysin toiselle puolelle maailmaa neljäksi kuukaudeksi. Toisaalta en millään malttaisi odottaa että saavun Denpasarin lentokentälle ja nään uudet saksalaiset kämppikseni.

Meitä lähtee yhteensä neljä tyttöä, Yasmin, Noora ja Laura mun lisäkseni. Ollaan vuokrattu ensimmäiseksi kuukaudeksi aivan ihana villa neljän saksalaisen kanssa. 330 euron kuukausihinnalla kelpaa kyllä siellä asustaa. ;)
Ennen tätä lähtöpäivää on saanut jo jännittää pääseekö lähtemään ollenkaan, sillä viisumin saamisessa oli ongelmia. Onneksi se kuitenkin saapui ajoissa. Hieman jo hirvitti saanko passia ajallaan ja pääsenkö lähtemään jo ostetuilla lennoilla. Villankin kanssa tuli tuplabuukkaus, joten joudutaan asumaan ensimmäiset viisi päivää väliaikaisessa asunnossa. Onneksi pojat ja Lena saapuivat Balille jo viimeviikolla, joten kaikki on valmiina siellä meidän saapumistamme varten!

Koulun olisi tarkoitus alkaa 1.9 joten ehditään onneksi muutama päivä tutustumaan uuteen kotiimme, maahan sekä paikalliseen kulttuuriin. Kulttuurishokki tulee varmaan olemaan aika suuri ja elämä on varmaan aikalailla erilaista kuin täällä kotosuomessa. Mutta se on vaan ihan hyvä asia! :p Lentojen pitäisi olla perillä 27.8 joten silloin varmaankin kirjoittelen uudelleen.

Ei muutakun nokka kohti uusia seikkailuja!

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti