2016-11-04

Cambodia - Koh Rong Samloem

Kampotin jälkeen oli aika suunnata kohti Sihanoukvillea. Kahden tunnin ajomatkan jälkeen vielä noin 45 minuutin venematka Sihanoukvillesta saarille ja saavuin aivan ihanaan pieneen satamaan Koh Rong Samloemille. Samaisena aamuna alkoikin puheliton viikkoni sillä olin aiemmin lukenut ettei saarilla ole monessa paikkaa wifi-yhteyttä.

Olin varannut etukäteen hostellin netin kautta kolmeksi yöksi ja paikka oli kyllä ihan nappivalinta. Paikan omisti hieman minua vanhempi brittityttö ja samaan aikaan siellä majoittui kaksi brittiä ja kaksi jenkkiä. Porukka oli aivan mahtava ja vietinkin etenkin brittityttöjen kanssa paljon aikaa. Osan ajasta olin myös päättänyt viettää vain yksin. Saarellaoloaikanani tulikin luettua pari kirjaa ja vain rentouduttua. Rannalla sai olla melkein yksin, sillä siellä oli korkeintaan pari ihmistä samaan aikaan. Paikalliset olivat ihania ja erittäin vastaanottavaisia. Hostellissa oli keinu, jossa kiikuin usein lasten kanssa. Lapset juoksivat aina kilpaa keinuun ja viettivät siinä vaikka kuinka monta tuntia.

Maisemat saarella olivat upeat, koko saaren keskusta oli viidakkoa ja vain reunoilla oli asutusta. Oleilin saaren hiljaisemmalla puolella, jossa oli ehkä kymmenen majapaikkaa/ravintolaa. Olisin voinut viettää sielä melkein pidemmän aikaakin. Ja puhelimeton aika teki todella hyvää!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti