2016-09-12

Boracay part 2

Tänään lähdetään Balille. En pysty käsittämään että about 14 tunnin päästä ollaan Denpasarin lentokentällä. Ihan hullua. Justhan palattiin vasta Suomeen vaihdosta. Mutta toisaalta tuntuu että Vietnamista on tuhat vuotta aikaa eikä siitä oo ku pari viikkoa.

Viimeisen parin päivän aikana koitettiin ottaa vielä kaikki ilo irti Boracaysta. Vuokrattiin purjevene kahdeksi tunniksi ja se oli kyllä paras juttu koko reissussa. Lähdettiin Station 2 rannalta ja kierrettiin koko saari ympäri. Siinä pääsi näkemään kaikki puolet saaresta, sekä löytyi piilossa olevia koskemattomia rantoja. Oli ihanaa istuskella veneen kyydissä ja katsella upeita maisemia. Meillä oli vielä mukavat pursipojatkin jotka kertoivat aina saaren eri puolista meille infoa. Välillä reissun aikana ei tuullut ja pojat joutuivat melomaan venettä eteenpäin. Hieman hauskan näköistä kun yksi mies meloo pienellä melalla koko venettä eteenpäin. Ainoa miinus venereissussa oli se, että poltin osan käsistäni eli seuraavat päivät kuluivatkin varjossa.

Kokonaisuudessaan Boracay oli kyllä aivan mahtava ja jos tykkää rentouttavasta rantalomasta niin ehdottomasti käymisen arvonen kohde. Tekemistäkin kuitenkin löytyy ja myös muita saara Filippiineiltä löytyy monta tuhatta jos tekemistä kaipaa. Haluan kyllä ehdottomasti vielä palata filippiineille takaisin jossain kohtaa.







Vesi oli ihan älyttömän kirkasta.



Tässä vielä muutama video reissultamme:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti