2016-10-05

Indonesia - Bali / Beach Hopping

Päätettiin Yasminin kanssa kuluttaa viime sunnuntai toteuttamalla Beach Hopping. Lähdettiin aamupäivästä kohti etelää ja aloitettiin Nusa Duasta. Maisemat Nusa Dualla olivat todella erilaiset, ihan kuin olisi eri paikkaan tullut. Suuria resortteja ja palmuilla reunustetut kadut. Varakkaampien paikka sillä halpoja majoitusvaihtoehtoja ei alueella juurikaan ole. 

MENGIAT BEACH / NUSA DUA BEACH

Ensimmäinen kohteemme oli puolentoista kilometrin pituinen itäinen rantaviiva. Oikein harmitti ettei aikaisemmin tullut käytyä siellä, sillä ranta oli ihanan rauhallinen. Vaikka koko rannan pituudelta löytyikin resortteja, oli rannalla vain muutama kymmentä ihmistä. Vakiorannallamme kun on miljoona ihmistä ja aurinkotuolia joka päivä. Täällä olisi viihtynyt pidempäänkin makoilemassa.






PANDAWA BEACH

Seuraava kohteemme oli Pandawa jossa Noora kävi viime vuonna. Suurien kallioiden välistä oli mahtavaa ajaa ja matkalla oli myös suuria patsaita jotka kuvastivat Balia ja hindu-uskontoa. Ranta itsessään oli kaunis ja kun lähti kävelemään rantaviivaa vasemmalle, löytyi hiljaisempia poukamia yllin kyllin. 







MELASTI BEACH

Saksalaisen tuttumme lemppariranta surffaukseen. 






ULUWATU BEACH

Älyttömän pitkä rantaviiva vaaleaa hiekkaa ja luolia joihin pääsee pakoon aurinkoa. Mutta vedessä paljon ruttoja ja kiviä joten uimiseen ei ehkä paras vaihtoehto












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti