2016-10-08

Indonesia - Bali / Cafe Hopping

Rantahyppelyn lisäksi vietettiin yksi päivä kiertelemällä kahviloita. Balilta löytyy aivan älytön määrä hyvi kahviloita joista saa kahvin lisäksi myös syötävää snackseista ja leivonnaisista lounaaseen tai illalliseen.

Revolver Espresso

Jo viimevuodelta tuttu Revolver paahtaa ja jauhaa kahvin paikallisesti ja heidän kahvinsa onkin erittäin hyvän makuista. Tunnelma paikassa on myös mahtava ja henkilökunta iloista. Paikka on sisustettu tummanpuhuvasti ja pienet yksityiskohdat kuten seteleillä päällystetty pöytä tuovat paikkaan oman fiiliksensä. Kahvin lisäksi saatavilla ruokaa hamppareista leivoksiin. Kokeiltiin porkkanakakkua mikä ainakin oli succee! Yksi lempparikahviloistani Balilla.

http://revolverespresso.com/

Ingka

Jl Mertanadilla sijaitseva Ingka oli täysin uusi tuttavuus. Paikasta löytyy sekä sisäpihalla oleva terassialue, että tietenkin sisäosa. Kahvila on sisustettu omaan makuuni kivasti, tummaa ja valkoista puuta sekä muutamia värikkäitä yksityiskohtia. Piha-alue oli ihanan vehreä ja fiilis paikassa oli hyvä. Ingkassa söin bowlsin sekä kokeilin hedelmäjuomia ja kahvia. Kaikki olivat kyllä hyviä ja suosittelen kokeilemaan paikkaa. Viereisten pöytien ruoatkin näyttivät sen verran hyviltä että tarvitsee varmaan mennä uudemman kerran käväisemään.



Bistrot

Bistrot on vintage tyylinen kahvila, joka näytti olevan erityisesti länsimaalaisten suosiossa. Kuten kahdessa aikaisemmassakin, tunnelma oli tässäkin paikassa omanlaisensa, Hieman vanhantyylinen sisustus kolahti ainakin itseeni. Hintataso oli ehkä hieman kilpailijoitaan korkeampi mutta laadsta ja palvelusta voi toki maksaakkin.

http://www.bistrot-bali.com/

Angelita tea salon and patisserie

Ehkä Balin suloisin kahvila. Pastellivärein ja ranskalaisittain sisustettu kahvila on kadulta hieman piilossa eikä sinne olisi ohiajaessa eksynyt laisinkaan. Kymmenien pienten leivosten valikoima laittoi pään pyörälle ja teki valinnasta erittäin vaikeaa. Kaksi leivosta onnistuttiin kuitenkin valitsemaan muiden joukosta. Makukaan ei kauniin ulkomuodon rinnalla jäänyt pettymykseksi vaan täytti odotukset.







Livingstone

Yksi viime vuoden lempparikahviloistamme. Täällä tuli käytyä sekä kahvilla, että lounaalla useasti. Aamiaisvalikoimasta löytyy syötävää monenlaiseen makuun ja itse tykästyin paikan salaatteihin kovasti. Kerrankin kunnollista salaattia! Suosittu paikka myös bisnestapaamisiin ja esimerkiksi Yasmin kävi täällä kirjoittamassa oppariaan muutamaan otteeseen. Paikassa on myös todella laaja valikoima paikanpäällä leivottuja leipiä ja leivonnaisia.

http://www.livingstonebakery.com/



Creamy Comfort

Myös täysin uusi tuttavuus kahvilamaailmasta. Turkoosin, puun ja valkoisen yhdistelmällä sisustettu kahvila oli ehkä hieman hipsterimäinen mutta fiilikseltään mahtava. Paikan itsetekemät alkoholittomat mojitot olivat ainakin menestys. Tarjolla juomien lisäksi oli myös ihan huikena näköisiä jälkkäreitä mitä ei valitettavasti aiempien kakkujen jälkeen jaksettu maistaa.

http://www.creamycomfort.com/




Earth Café

Orgaaninen kahvila keskellä Seminyakia. Kahteen kertaan käyty täällä syömässä ja vaikka ensimmäisellä kerralla en oikein tiennyt mitä mieltä olin papayasalaatistani, toinen kerta korvasi tämän kyllä täysin. Paikassa on laaja menu orgaanisia sekä vegaanisia ruokia, sekä lisäksi kauppa josta saa vaikka minkälaista terveystuotetta ja ravintolisää ostettua mukaan. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka jos vihreät arvot yhtään kiinnostaa.

https://www.earthcafebali.com/

Sisterfields

Erittäin suosittu etenkin aamiais- ja lounasaikaan joten kannattaa mennä ajoissa tai varautua siihen ettei paikkaa löydy heti vaan joutuu hetken odottelemaan. Ehkä hieman liian täynnä ihmisiä omaan makuun mutta itse paikka sinänsä on kiva. Sekä ulko- että sisätilat on sisustettu raikkain värein ja tuolit esimerkiksi muistuttavat tällä hetkellä Suomessa suosiossa olevia design tuoleja. Hinnat hieman ehkä korkealla muihin verrattuna joten ei mikään budjettikohde. Terveelliset juomasekoitukset täällä ovat tosi jees.

http://sisterfieldsbali.com/

Shelter / Nalu Bowls

Uusi tuttavuus myöskin, mutta nousi heti yhdeksi suosikkipaikoista. Nalu Bowlsit aivan taivaallisen hyviä. Ja tiistaisin klo 14-17 saa päällisiä muutaman veloituksetta joten kannattaa suunnata siihen aikaan ;) Yläkerrassa olevassa Shelterissä on tarjolla laajemmin ruoka- ja juomavaihtoehtoja ja monesti tilattiinkin kahvit bowlsien lisäksi. Toisen kerroksen näkymät ovat myös kivat etenkin reunatiskiltä. Voisin syödä vaikka joka päivä nalu bowlin aamiaiseksi. Suosittelen erityisesti Mavericksia.

http://www.sheltercafebali.com/
http://www.nalubowls.com/



Corner House

Revolverin kahvia tarjoava Corner House sijaitsee vilkkaan kadun kulmassa mutta sisäpihalta löytyy hieman rauhallisempi puutarha jossa istua poissa hälinältä. Suklaafondant oli taivaallista ja kahvikin tottakai hyvää.

http://www.cornerhousebali.com/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti